(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tekstiilihuoltajaksi
Lindström

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Haemme tekstiilihuoltajia kesätyöntekijöiksi työvaatepesulaamme Luumäelle. Tekstiilihuoltajan tehtäviin kuuluvat pesulan tuotannon kaikki työvaiheet: likaisten vaatteiden tarkastus ja lajittelu pesueriin, pesu, viimeistely, tarkastus, viikkaus, korjausompelu ja pakkaus. Tekstiilihuoltajana olet mukana merkittävässä osassa palveluketjua, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaiden laadukkaista tekstiileistä kokonaisvaltaisesti.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Olet myös täyttänyt 18 vuotta. Sinulla on erinomaiset ryhmätyötaidot ja aktiivinen työote. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen. Tukenasi on myös mukava tiimi koko kesän ajan. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisessä sinua auttaa hyvä fyysinen kunto. Työ on seisomatyötä.

Tarjoamme sinulle kivan kesätyöpaikan mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Kesätyö alkaa sovitun mukaan touko-kesäkuussa ja päättyy elo-syyskuussa. Pesula työskentelee kahdessa vuorossa ja on avoinna klo 6.00–22.00. Työaika on 40 h/vko. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko kesätyöstä? Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Kääpä, 040 513 7225, sini.kaapa@lindstromgroup.com. Lähetä hakemuksesi 28.02.2017 mennessä sähköisen hakulomakkeemme kautta.