Kesätyöntekijä tekstiilihuoltaja
Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Kesätyö tekstiilihuoltajana Keravalla

Haluatko kunnon kesätyön? Jotta ahkera henkilökuntamme pääsee viettämään ansaittua kesälomaa, haemme hyvän asenteen omaavia, ripeitä ja oma-aloitteisia kesäsijaisia tositoimiin turvaamaan puhtaiden tekstiilien toimittamisen asiakkaillemme myös kesällä.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Keravan tuotantolaitokseen tekstiilihuollon pariin. Olet 18 -v täyttänyt, reipas ja uskallat tarttua toimeen. Haluat tehdä hyvää laatua, olet positiivinen ja kannustava työkaveri.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, täydet viikkotunnit, vähintään kuusi viikkoa töitä, mahdollisuuden nukkua pitkään joka toinen viikko ja mahdollisuuden nauttia kesäilloista joka toinen viikko maanantaista perjantaihin. (Palkkaus AVAINTA ry työehtosopimuksen mukaisesti).

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 2-3 kk kesä - syyskuun välillä. Arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä huhti-toukokuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeää, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta tekstiilihuollon parista.

Kun aloitat kesätyösi meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja tiimisi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Moni kesätyöntekijä on ollut meillä useampana kesänä. Hyville tekijöille on tarvetta kesän jälkeenkin vakituisen henkilöstön lomien tuurauksessa sekä kiireaikoina.

Odotamme sinulta sitoutumista sovittuun jaksoon ja työaikaan. Teet parhaasi, olet fyysiseen työhön sopiva, kestät pölyistä ympäristöä, sovit monikulttuuriseen yhteisöömme ja tulet toimeen suomen kielellä.

Työ on pääosin seisomatyötä ja sitä tehdään pienryhmissä.
Työaika vaihtelee vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa klo 5:45 -22:15 välillä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja saat tuotantopäällikkö Jari Laitiselta, jari.laitinen@puro.fi (puh 050 5745 155).

HAKUOHJEET: Odotamme innolla kesätyöhakemustasi Puroon! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.3.2021 klo 16.00.

https://www.puro.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

 

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy syntyi 1.1.2021, kun Uudenmaan Sairaalapesula Oy ja Puro Tekstiilihuolto Oy yhdistyivät. Tarjoamme palveluja omistaja-asiakkaillemme. Omistajiamme ovat sairaanhoitopiireistä HUS-kuntayhtymä, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Satakunnan sairaanhoitopiiri sekä Kymsote. Edellisten lisäksi omistajiimme kuuluvat mm. Uudenmaan, Satakunnan, Varsinais-Suomen sekä Kymenlaakson maakuntien kaupunkeja, kuntia ja kuntayhtymiä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot