Kesätyöntekijä tekstiilihuoltaja Kotkaan
Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haluatko kunnon kesätyön? Jotta ahkera henkilökuntamme pääsee viettämään ansaittua kesälomaa, haemme hyvän asenteen omaavia, ripeitä ja oma-aloitteisia kesäsijaisia tositoimiin turvaamaan puhtaan tekstiilin toimittamisen asiakkaillemme myös kesällä.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Kotkan tuotantolaitokseen tekstiilihuollon pariin. Olet 18 -v täyttänyt, reipas ja uskallat tarttua toimeen. Haluat tehdä hyvää laatua, olet positiivinen ja kannustava työkaveri.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, täydet viikkotunnit, vähintään kuusi viikkoa töitä ja mahdollisuuden nauttia vapaista viikonlopuista. (Palkkaus AVAINTA ry työehtosopimuksen mukaisesti).

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 2-3 kk kesä - syyskuun välillä. Arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo toukokuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeää, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta tekstiilihuollon parista.

Kun aloitat kesätyösi meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja tiimisi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Moni kesätyöntekijä on ollut meillä useampana kesänä. Hyville tekijöille on tarvetta kesän jälkeenkin vakituisen henkilöstön lomien tuurauksessa sekä kiireaikoina.

Odotamme sinulta sitoutumista sovittuun jaksoon ja työaikaan. Teet parhaasi, olet fyysiseen työhön sopiva, kestät pölyistä ympäristöä, sovit monikulttuuriseen yhteisöömme ja tulet toimeen suomen kielellä.

Työ on pääosin seisomatyötä ja sitä tehdään pienryhmissä.
Työaika vaihtelee klo 6:00 -16:15 välillä.

Jäikö jotain kysyttävää? Työnjohtajamme Olli Tuomala vastaa kysymyksiisi perjantaina 26.2. ja tiistaina 9.3.
Olli.tuomala@puro.fi tai puhelimitse 040 809 8383.

HAKUOHJEET: Odotamme innolla kesätyöhakemustasi Puroon! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.3.2021.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyo-tekstiilihuoltaja-kotka-340742/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot