(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tekniseen tukeen Vantaalle
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme energistä ja oma-aloitteista
KESÄTYÖNTEKIJÄÄ TEKNISEEN TUKEEN (TEOLLISUUS)

TEHTÄVIISI KUULUU
Osallistut teollisuustuotteiden tekniseen tukeen ja asiakaspalveluun. Työpäivääsi voi kuulua myös muita myynnin tuen tehtäviä kuten esimerkiksi hintalistojen ja tuotehakujen tekemistä.

TARJOAMME SINULLE
Pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni-kampanjan (http://kesaduuni.org) toimintaperiaatteisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Olet opiskeluissasi jo pitemmälle edennyt sähköalan insinööriopiskelija. Aikaisempi työkokemus on plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Nautit asiakaspalvelusta, olet energinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat käyttää ja hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa.

KYSY LISÄÄ
Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Esapekka Turunen p. 050 568 2329.

HAKEMUKSET
Pyydämme täyttämään hakemuksen alla olevan "Jatka" -painikkeen kautta 23.3.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.