(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä tekniseen transformaatiotiimiin
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin B2X Transformaatiohankkeen Tekniseen -tiimiin Helsinkiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä 3 kuukauden ajalle välille 26.3.–31.8.2018 Helsinkiin.

Työskentelet B2X Transformaatiohankkeen teknisessä System tiimissä. Työ sisältää uusien toimintojen testaamista ja kokeilua, ongelmien raportoimista ja selvitystä yhdessä toteuttajien ja määrittelijöiden kanssa. Osaamistasosta riippuen mahdollisuus tutustua myös testausautomatisointivälineisiin ja asennusprosesseihin. Tässä voit sekä oppia uudesta teknologiasta että laadunvarmistuksesta ja siihen liittyvistä välineistä. Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua testitapausten kirjoittamista, testaamista, havaittujen ongelmien raportointia, asioiden selvittelyä, raportointia sekä uusiin välineisiin ja prosesseihin tutustumista. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi valmennussessioita.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • tavoitteellisuutta ja omatoimisuutta
  • kiinnostusta toimialaamme kohtaan
  • tekniseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
  • sammumatonta janoa oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • uteliaisuutta oppia ja työskennellä käyttämiemme teknologioiden ja palveluiden parissa
  • eduksi luetaan Salesforce, Jira ja Robot Framework tuntemus

Kiinnostuitko? Lähetä raikas CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Tuomakselle ja kysyä lisää tehtävästä: Tuomas Partanen p. 0504801753 arkisin klo 9-10.

 #teliakesä #VKD18