(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, tekninen etätuki
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko tottunut perehtymään teknisiin pulmiin ja etsimään ratkaisuja muiden avuksi? Kiinnostavatko erilaiset materiaalinhallintajärjestelmät ja teknologiasta niiden taustalla? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!
 
Etsimme materiaalinhallintajärjestelmämme tekniseen etätukeen kesätyöntekijää vahvistamaan Tampereen tiimiämme. Meillä tulet osaksi yksikköä, jonka liiketoimintaan kuuluu automaattiset materiaalinhallintajärjestelmät teollisuudessa sekä kuluttajille suunnatut pakettijakelulaitteet. Tiimimme tehtävä on valvoa järjestelmien toimivuutta, tukea laitteiden käyttäjiä ja ratkaista laitteissa esiintyviä teknisiä ongelmia. Laitevian sattuessa tiimimme tehtävä on paikantaa ja diagnosoida vika sekä järjestää tarvittaessa huolto paikan päälle. Kesätyöntekijänämme tulet osaksi tiimiämme ja sinun tehtäviisi kuuluu asiakaspuheluiden vastaanotto, laitevikojen paikantaminen ja etäkorjaaminen siihen kehitetyillä työkaluilla sekä vikojen syvällisempi analysointi ja huollon suunnittelu.
 
Miksi meille?
Meillä pääset perehtymään materiaalinhallintajärjestelmien ja pakettiautomaattien tekniikkaan ja liiketoimintakonseptiimme. Etätuessa pääset haastamaan itseäsi ja opit ongelmanratkaisua sekä ja viestintä- ja yhteistyötaitoja, joista on hyötyä myös tulevaisuudessa. Meillä pääset mukaan jatkuvasti kehittyvälle toimialalle ja olet osa dynaamista työyhteisössämme sekä Konecranesia konsernia ja sen monipuolisia uramahdollisuuksia. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!
 
Mitä odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvia tekniikan alan opintoja, esim. tietotekniikka tai automaatio.
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja mielellään myös aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta.
  • Hyvät perustaidot IT-osaamisessa. Linux-käyttöjärjestelmän kokemus katsotaan eduksi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). Ruotsin ja saksan kieli katsotaan eduksi.
  • Pystyt joustamaan työajoissa, sillä työt painottuvat arkisin klo 7-17 välille.

 
Työssämme meille on tärkeintä asiakkaiden tyytyväisyys, joka syntyy virhetilanteiden nopeasta käsittelystä ja tehokkaasta huoltoprosessista. Tämän vuoksi meille on myös tärkeää, että kesätyöntekijänämme olet positiivinen, oma-aloitteinen ja omaat paineensietokykyä. Työssä menestyäkseen täytyy myös uskaltaa tarttua ongelmiin, olla tiedonhaluinen ja pyrkiä aktiivisesti löytämään ratkaisuja. Sovit porukkaamme, jos tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät tiimityöskentelystä.
 
Kesätyöpaikka sijaitsee Tampereen toimistollamme (Automiehekatu 30). Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin.
 
Kiinnostuitko? 
Jos olet kiinnostunut tulemaan meille kesäksi, älä epäröi vaan laita heti hakemus, sillä haluamme kuulla sinusta! Jätä CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 1.3.2020.  Lisätietoja tehtävästä antaa Thuy Karimerto (thuy.karimerto(at)konecranes.com) tai Vesa Hämetvaara (vesa.hametvaara(at)konecranes.com) sähköpostitse.
 
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo!