(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Teknikum Oy:lle Sastamalaan
Teknikum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Haemme asiakkaallemme Teknikum Oy:lle Vammalan tehtaalle Sastamalaan.Kesätyöntekijää myyntitiimiin

Teknikum on kumi- ja muovialalla toimiva konserni, jolla on liiketoimintaa Suomessa, Saksassa, Unkarissa ja Kiinassa. Konsernin liikevaihto on noin 70 M€, ja sen pääkonttori sijaitsee Sastamalassa.

Kesätyöntekijän tehtävissä työskentelet kansainvälisen myynnin monipuolisissa tehtävissä, joissa tuet suoria asiakkaitamme, partnereitamme, tuotanto-osastojamme sekä omaa myyntiorganisaatiotamme. Hoidat tilauskäsittelyä, laskutusta, kuljetusjärjestelyjä sekä yleisesti asiakaspalvelua. Työssäsi olet jatkuvasti yhteydessä oman organisaatiomme henkilöstöön esimerkiksi tuotannossa ja logistiikassa.

Luonteeltasi olet avoin, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Voit esimerkiksi opiskella teknistä tai kaupallista alaa. Suomen kielen lisäksi sujuva kirjoitettu ja puhuttu englannin kielen taito on edellytys. Muu kielitaito, esimerkiksi ruotsi tai venäjä katsotaan eduksi. Myös sujuvat it-taidot sekä kyky omaksua uusia ohjelmistoja ovat edellytys. Olet tarkka, paineensietokykyinen ja periksi antamaton työssäsi. Pystyt myös ratkaisemaan esiin tulevia ongelmatilanteita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään itseäsi. Menestyksesi tueksi saat ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen. Toivomme sinun voivan aloittaa jo kevään aikana. Kesäkauden jälkeen sinun on mahdollista toimia tarvittaessa kutsuttavana tuntityöntekijänä esimerkiksi lomakausina.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Sanna Heikkilä 0405753208