(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÄ, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja.

 

Haemme kesätyöntekijää Tampereelle

Oletko sinä yli 18-vuotias innostunut ja oma-aloitteinen rakennusalasta kiinnostunut tulevaisuuden ammattilainen? Haemme nyt kesätyöntekijää Tampereelle, Lahdesjärvelle rakennuskonevuokraamoon määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottaminen, tarkastus ja hyllyttäminen sekä tilausten kerääminen varastosta. Kesätyöpaikka on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat arkisin välille 7.00-16.00 (7,5 tuntia päivässä). Pääset myös omalla osaamisellasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, työmotivaatiota ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet positiivinen ja reipas työntekijä, joka hoitaa työnsä ripeästi ja oma-aloitteisesti. Katsomme eduksi, muttemme edellytä, kokemuksen varastotyöstä tai rakennusalalta, trukin käyttötaidon sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat sekä kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Toikkanen puh. 040 185 6438, laura.toikkanen@manpowergroup.fi.

Toimintaa ohjaavia arvojamme ovat luovuus, luotettavuus ja sitoutuminen. Tavoitteenamme on MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten - toimivien - työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.