(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä talousosastolle
Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

LIITY AUTTAMISEN KETJUUN JA TULE KESÄTÖIHIN VERIPALVELUUN! Haemme kesätyöntekijää taloushallinnon avustaviin tehtäviin Helsingin Kivihakaan.

Talousosaston tehtävänä on huolehtia Veripalvelun laskentatoimesta. Taloustoiminnot on keskitetty Kivihakaan, jonne aluekeskukset ja veripalvelutoimistot tukeutuvat näissä asioissa. Kaikki rahaprosessin tapahtumat rekisteröidään aika- ja asiajärjestyksessä. Ne on todennettava asianmukaisin tosittein ja liiketapahtumien rekisteröintiä ohjaa hyvä kirjanpitotapa.

Tehtävä

Kesätyöntekijänä työskentelet monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Työsi on itsenäistä ja tarkkuutta vaativaa. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työhösi kuuluu muun muassa:

  • toimittajarekisterin ylläpitoa
  • ostolaskujen vientiä laskujen kierrätysjärjestelmään
  • ostolaskujen perustietojen syöttämistä, tiliöintiä ja reitittämistä asiatarkastajille ja hyväksyjille
  • ostolaskujen kierron valvontaa
  • päivittäisten laskuaineistojen siirtoa laskujen kierrätysjärjestelmän ja kirjanpitojärjestelmän välillä
  • ostolaskuihin liittyvää selvitystyötä
  • myyntilaskujen suoritusten kohdistamista
  • saapuvan postin käsittelyä
  • mahdollisesti muita talouden ja hankinnan avustavia tehtäviä

Odotamme sinulta

Opiskelet taloutta ammatti- tai korkeakoulussa (esim. liiketalous, kauppatieteet) ja hallitset jo taloushallinnon perusteita. Sinun ei tarvitse olla opinnoista valmistunut tai osata vielä kaikkea, mutta aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksesi. Tehtävässä tärkeää on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Toivomme, että sinulla on aktiivinen ja reipas työote, mutta olet samalla myös tarkka ja huolellinen. Kysyt tarvittaessa rohkeasti neuvoa työkavereiltasi. Olet asiakaspalveluhenkinen ja työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että tiimissä. Pyrit omalta osaltasi vaikuttamaan positiivisesti työpaikan hyvään ilmapiiriin. Hyvät tietotekniset taidot ovat tehtävässä tarpeen.

Tarjoamme sinulle

Veripalvelussa jokainen työntekijä on hengenpelastaja! Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mukavan työyhteisön tuen koko kesätyöjaksosi ajalle. Meillä pääset oppimaan uutta ja saat mahdollisuuden osallistua Veripalvelun toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Tarjoamme edullisen lounaan sekä mahdollisuuden treenata omalla kuntosalillamme. Kehitämme Veripalvelua työpaikkana Great Place to Work® -toimintamallin mukaisesti: työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! Olemme mukana myös Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Tutustu Veripalveluun työnantajana, lue lisää kesätyöpaikoistamme sekä katso vinkkimme kesätyöhakuun kesätyösivuiltamme. Haemme kesätyöntekijää kesä-elokuulle. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä talouspäällikkö Mika Räsäseltä p. 050 374 2681 (arkisin klo 8-16). Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän omasi pian ja viimeistään 16.2. tämän linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.