(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä talousosastolle
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Oletko laskentatoimeen suuntautunut kaupallisen alan opiskelija ja etsitkö mahdollisuutta päästä hyödyntämään oppimaasi käytännössä?

Haemme nyt skarppia ja oma-aloitteista taloushallinnon kesätyöntekijää Intrumin pääkonttorille. 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään asiantuntevan ja kannustavan tiimimme oikeana kätenä ja varmistamaan kanssamme, että tuotamme ylivertaista asiakaspalvelua sidosryhmillemme myös loma-aikana. Tehtäviisi kuuluu juoksevan kirjanpidon sekä lasku- ja maksuliikenteen avustavia tehtäviä sekä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös muita taloushallinnon tehtäviä.

Saat työstäsi eniten irti, jos sinulla on aitoa kiinnostusta taloushallinnon ja kirjanpidon tehtäviä kohtaan, olet innokas oppimaan uutta ja tartut aktiivisesti uusiin tehtäviin. Omaksut nopeasti uudet järjestelmät ja osaat hyödyntää Exceliä työssäsi sujuvasti. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä.

Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa ja pääset kehittämään osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja syksyllä on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena.

Hae tehtävään 24.2.2019 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen tästä

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Hanna Sormunen, p. 0400 496 476 ti 12.2. klo 14-15 ja ti 19.2. klo 10-11.