(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä taloushallintoyksikköön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme kesätyöntekijöitä taloushallinnon laskutusyksikköön pääkonttorillemme.

Kesätyöntekijänä toimit osana laskutustiimiämme. Vastuullasi on palvelujen laskuttaminen, laskutukseen liittyvä asiakaspalvelu, sopimusten arkistointi ja muita laskutukseen liittyviä tehtäviä. Käytössäsi ovat laskutuksen osalta Ecom- ja SAP-järjestelmät. Tärkeä osa laskutusta on laadun varmistaminen ja asiakasreklamaatioiden hoito. 

Toivomme, että sinulla on opintoja taloushallinnon alalta ja/tai aikaisempaa kokemusta laskutukseen liittyvistä tehtävistä. Tärkeää on, että omaat oikeanlaisen asenteen.  Arvostamme palveluhenkistä, ystävällistä ja muut huomioonottavaa asennetta, sillä haluamme tarjota erinomaista palvelua sekä asiakkaillemme että myös omalle henkilöstöllemme. Arvostamme positiivista, aikaansaavaa ja kehittävää työskentelytyyliä. 

Tehtävässä onnistuaksesi, sinulle tulee olla vahvat kommunikointi-ja tietojenkäsittelytaidot. Käytät sujuvasti erilaisia taloushallinnon järjestelmiä. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, joustava, systemaattinen ja tarkka. Luonteeltasi olet tiimipelaaja, joka ottaa vastuuta niin omasta työstä kuin myös tiimin yhteisistä asioista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän suuressa kansainvälisessä organisaatiossa. Määräaikainen tehtävä sijoittuu touko-elokuulle. Toimipaikkasi sijaitsee uudessa pääkonttorissamme Helsingin Pitäjänmäessä.

Oletko hakemamme henkilö? Jätä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman, mutta viimeistään 1.3.2020. Liitäthän hakemukseesi mukaan myös CV:si.