(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä taloushallintoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Taloushallinnon Laskutus ja Sopimushallinta -yksikköön Ouluun.


Palvelusihteerinä toimit osana laskutustiimiä. Vastuullasi on liiketoimintojen palvelujen erillisveloitustöiden laskuttaminen ja asiakaspalvelu. Käytössäsi on laskutuksen osalta Ecom- ja SAP-järjestelmät. Tehtäviisi kuuluu erillisveloituslaskutus sekä asiakasreklamaatioiden hoito. Työlläsi varmistat laskutuksen laadun niin sisäisille kuin ulkoisille asiakkaille. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin oman henkilökunnan kuin asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa. Työ on arkisin tehtävä kokoaikatyö, ja työn kesto on 3 kuukautta, kesäkuusta elokuun loppuun.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta erityisesti laskutukseen, myyntisaatavien ymmärtämiseen ja asiakaspalveluun liittyen, tai opiskelet alaa. Sinulla tulee olla hyvät tietotekniset taidot ja olet tottunut käyttämään useita eri järjestelmiä. Työssäsi tarvitset excel-osaamista ja jossain määrin englanninkielen taitoa. Työskentelysi on oma-aloitteista, joustavaa ja tarkkaa. Omalla toiminnallasi tuet onnistumisiamme asiakkuuksissa sekä oman tiimimme asetetuissa tavoitteissa. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, joustava, systemaattinen ja tarkka. Luonteeltasi olet aktiivinen tiimipelaaja. Raportoit tehtävässä palvelupäällikölle.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä ison organisaation tuen.


Täytä hakemuksesi viimeistään 25.3.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää mukaan myös valmiin CV:si.