(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÄ TALOUSHALLINTOON
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme kahta tarkkaa ja oma-aloitteista

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ TALOUSHALLINTOON

TEHTÄVIISI KUULUU

Laskennassa tehtäviisi kuuluu myynti- ja ostoreskontran hoito, avustavat laskutustehtävät ja muut vaihtelevat toimistotyöt. Luotonvalvonnassa tehtäviisi kuuluu asiakasrekisterin hoito, uusien asiakastilien avaaminen ja perinnän avustaminen. Molemmissa tehtävissä pääset osallistumaan myös ERP-projektin avustaviin tehtäviin. Kesätöiden kesto on noin 12 viikkoa.

TARJOAMME SINULLE

Pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni-kampanjan (http://kesaduuni.org) toimintaperiaatteisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Olet opiskeluissasi jo pitemmälle edennyt taloushallinnon tradenomi/merkonomi tai olet suuntautunut opinnoissasi taloushallintoon. Aikaisempi työkokemus on plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka, oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Nautit asiakaspalvelusta, olet energinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat käyttää ja hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat laskentapäällikkö Elisa Hasila p. 050 568 2233 sekä luottopäällikkö Pirjo Vanhanen p. 050 568 2121.

HAKEMUKSET

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen www.slo.fi/kesatyo -sivujen kautta 9.3.2018 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.