Kesätyöntekijä taloushallinnon ja asiakaspalvelun pariin Harting Oy:lle Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
Oletko taloushallinnon opiskelija, joka etsii kesälle mahdollisuutta kerryttää ammattitaitoa alan töiden parissa? Etsimme asiakkaallemme Harting Oy:lle Vantaalle kesätyöntekijää taloushallinnon ja yritysasiakaspalvelun pariin. Tuet yrityksen taloushallintoa ja keräät samalla arvokasta kokemusta ison kansainvälisen yrityksen toiminnasta. Jos olet etsimämme oma-aloitteinen ja sosiaalinen persoona, lue lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista kesätyöntekijää taloushallinnon ja asiakaspalvelun pariin Vantaalle.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Harting Oy:llä.
TYÖNKUVA
Työtehtävät sisältävät sekä taloushallinnon avustavia tehtäviä että yritysasiakaspalvelua. Taloushallinnon puolella hoidat mm. yrityksen myynti-ja ostoreskontraa, luotonvalvontaa sekä osaamisesi mukaan ALV-raportointia. Noin puolet työajastasi pääset hoitamaan yritysasiakaspalvelua. Näihin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi tilausten laatiminen ja seuranta, kyselyihin vastaaminen puhelimitse ja sähköpostilla ja myynnin tukeminen.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:


* Myynti- ja ostoreskontra
* Luotonvalvonta
* Yritysasiakaspalvelu
* Myynnin tukeminen


Yritys tarjoaa laadukkaan perehdytyksen tehtäviin ja ympärille mukavan tiimin, joka tukee tehtävässä menestymistä jatkossa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on taloushallinnon korkeakouluopiskelija, jolle on jo mahdollisesti kertynyt jo kokemusta samankaltaisista asiakaspalvelun tai taloushallinnon tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on oma-aloitteinen, tarkka ja sosiaalinen persoona, joka uskaltaa kysyä ja kehittää omaa osaamistaan. Sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen sekä suomen että englannin kielessä vaaditaan tehtävässä menestymiseen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva taloushallinnon korkeakoulutausta
* Asiakaspalveluhenkinen asenne
* Sujuva Office-osaaminen
* Sujuva englannin ja suomen kielen taito (kirjallinen ja suullinen)
* Oma-aloitteinen ja tarkka työote


Eduksi katsotaan myös aikaisempi taloushallinnon kokemus sekä SAP-ohjelmaosaaminen. Myös saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi, sillä kommunikoit myös Saksan suuntaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 10.6.2019

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 10.6. - 2.8.2019

Paikka: Teknobulevardi 3 - 5, 01530 Vantaa, Technopolis

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Harting Oy on alansa johtava teollisuuden liitäntäratkaisujen ja automaatiotuotteiden valmistaja, jolla on 13 tehdasta ja 44 tytäryhtiötä ympäri maailmaa. Harting Oy tunnetaan markkinoilla korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 1977. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. alansa johtavat yritykset telekommunikaatio-, teollisuuselektroniikka-, teollisuusautomaatio- ja kuljetusvälinetoimialoilla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254027
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa