(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, talous / tradenomi- tai kauppatiet. opiskelija
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos. Strategiamme kärki on vaikuttavuus. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla jotain, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

Haemme kesätyöntekijää talousryhmäämme Kuopioon.


Kesän aikana avaintehtäviäsi ovat ostolaskujen käsittely ja ostoreskontran kirjaukset sekä myyntireskontran laskutus. Tehtäviisi voimme kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan sisällyttää myös erilaisia kirjanpitotehtäviä.

Työsuhde kestää 13.5.-30.8.2019  tai sopimuksen mukaan.

Odotamme, että olet tradenomi- tai kauppatieteiden opiskelija ja pääaineesi on laskentatoimi. Numerotarkkuus, aikataulujen mukaan työskentely, joustavuus sekä hyvät yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaidot ovat lisäksi tehtävässä viihtymisen ja onnistumisen edellytyksiä.

Tarjoamme sinulle

- opintojasi tukevaa työkokemusta vakaassa rahoitusalan yrityksessä
- hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja työkaverien tuen
- mukavan työyhteisön, jossa on korkea henkilöstötyytyväisyys ja reipas tekemisen meininki
- tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin perustuvan palkkauksen.

Nykyaikainen työympäristömme sijaitsee Kuopion Kallanrannassa.

Odotamme verkkosivujemme kautta lähettämääsi hakemusta viimeistään 19.2.2019.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.