(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Talous- ja henkilöstöyksikköön maksujenhallintaryhmään
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme Talous- ja henkilöstöyksikköön maksujenhallintaryhmään Helsinkiin kesätyöntekijää ajalle 15.5. – 15.8.2019.

Maksujenhallintaryhmä vastaa mm. etuuksien maksatuksesta, ennakonpidätyksestä sekä verotuksen vuosivalvonnasta. Ryhmän vastuulle kuuluu myös asiakastietoihin ja kansalliseen sekä kansainväliseen tietojen vaihtoon liittyviä tietojen ylläpitotehtäviä.

Tehtäviisi kuuluvat etuuksien maksatusajojen täsmäyttäminen ja erilaiset maksujen selvittelytehtävät sekä tarvittaessa muut maksujenhallintaryhmän vastuualueen työtehtävät.

Sinulla on soveltuva koulutus, esim. tradenomi tai opiskelet sellaista parhaillaan. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Käytät sujuvasti eri tietojärjestelmiä ja sinulla on reipas asenne työhön. Työskentelytavoiltasi olet aktiivinen ja yhteistyötaitoinen. Olet ripeä tiedonhaussa ja osaat soveltaa kirjallisia ohjeita käytännön tekemiseen. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Meillä Kelassa sinut perehdytetään kattavasti tehtäviisi ja pääset työskentelemään kokeneiden ja osaavien työkavereiden kanssa. Olet meille arvostettu kollega. Pääset tutustumaan Kelan toimintaan ja saat arvokasta ja opintojasi tukevaa työkokemusta. Meillä on viihtyisät työtilat ja ajanmukaiset työvälineet. Työpäivän lomassa tarjoamme sinulle lounasedun. Kesätyöntekijän palkka on opintojen ja kokemuksen mukaan 1 747 – 2 034 e/kk. Edellytämme kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää.

Hakulomakkeen täyttöön liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen rekrytointi@kela.fi. Kesätyöntekijöiden valinnat tehdään maalis-huhtikuun aikana. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi, minkä ajanjakson voit työskennellä meillä.

  • viimeinen hakupäivä 27.3.2019
  • viitekoodi U0319-233

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hausta saat sähköpostiviestin.