Kesätyöntekijä, Suur-Savon Osuuspankki
Suur-Savon Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

OP:n valtakunnallinen kesätyökampanja on jälleen käynnissä – hae mukaan jo tänään! 

 

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

Haemme tulevalle kesälle Suur-Savon Osuuspankille kymmentä kesätyöntekijää ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää Mikkelin, Savonlinnan, Pieksämäen, Heinäveden sekä Juvan konttoreihimme.

 

Kesätyöntekijä, Suur-Savon Osuuspankki (Mikkeli, Savonlinna, Pieksämäki, Heinävesi, Juva)

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta opintoja kaupalliselta tai muulta soveltuvalta alalta.

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

 

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta finanssialan työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä hae työpaikkaa -painikkeen kautta.

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 9.2.2021 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin. 

● Valitsemme finalistikandidaatit videohaastatteluiden perusteella 19.2.2021 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.

● Haastattelemme finalistikandit helmikuun ja maaliskuun aikana ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille 31.3.2021 mennessä.

● Työsuhde solmitaan lähtökohtaisesti ajalle 2.5. – 31.8.2021, mutta olemme tarvittaessa valmiita joustamaan ja keskustelemaan ajankohdasta kanssasi.

 

Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, HR- ja hallintojohtaja Niina Ihalainen vastaa niihin mielellään puh. 010 255 2515 (to 14.1.klo 10-11, ja ke 27.1. klo 12-13 tai sähköpostitse niina.ihalainen@op.fi.

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä Hae työpaikkaa-painikkeen kautta (https://op-careers.fi/job/Mikkeli-Kes%C3%A4ty%C3%B6ntekij%C3%A4%2C-Suur-Savon-Osuuspankki-%28Mikkeli%2C-Savonlinna%2C-Pieks%C3%A4m%C3%A4ki%2C-Hein%C3%A4vesi%2C-Juva%29/641481801/). Ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan sekä missä konttoreissamme olet kiinnostunut työskentelemään ja onko sinulla mahdollisesti autoa käytössäsi.

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Suur-Savon Osuuspankki on yksi Suomen suurimpia osuuspankkeja ja toimimme Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan kaupunkien sekä Heinäveden, Hirvensalmen, Juvan, Mäntyharjun, Puumalan ja Sulkavan alueilla. Pankin noin 150 asiantuntijaa palvelevat yli 100.000 asiakasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot