(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Supply Chain Managementtiin
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin operaattoribisneksen näköalapaikalle liittymä- ja laiteliiketoiminnan tiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme (https://www.youtube.com/watch?v=zVldrkxoxAo) ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2018 Telco & Devices -tiimissä Helsingissä.

Tiimimme kuuluu Telian kuluttajaliiketoiminnan organisaatioon ja vastaa liittymätuotteiden sekä laitteiden kaupallisesta tuotteistuksesta. Vastaamme siitä, että tarjoamme asiakkaille kiinnostavia ja kilpailukykyisiä laitteita ja palveluita. Vastuullemme kuuluu mobiilin ja kiinteän verkon liittymätuotteet sekä laaja kirjo laitteita, kuten puhelimet, tabletit, tietokoneet ja TV:t.

Kesätyöntekijän roolina on osallistua uusien tuotteiden lanseerausprojekteihin sekä auttaa liiketoiminnan pyörittämiseen liittyvissä rutiineissa, kuten raportoinnissa ja liiketoimintalaskelmissa. Tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisesti operaattorimaailmaan ja oppimaan huipputiimiltä operaattoribisneksen ytimessä.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • tavoitteellisuutta ja analyyttisyyttä
  • loogista päättelykykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja
  • kiinnostusta toimialaamme ja tuotteitamme kohtaan
  • kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen ja tarvittavien työkalujen hallintaa (mm. Excel)
  • sammumatonta janoa oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • asiakaskeskeistä asennetta - kykyä omaksua laajoja kokonaisuuksia
  • teknillisen tai kaupallisen tutkinnon loppupuolella olevia opintoja

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua mm. raporttien ja analyysien kokoamista liiketoiminnan johtamisen tueksi, kehitysprojekteihin liittyviä palavereita ja niissä sovittujen tehtävien hoitamista, ongelmatilanteiden itsenäistä selvittelyä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme (https://www.telia.fi/summer) kautta 18.3.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä (https://www.facebook.com/groups/teliankesaduunit/). Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Jussille ja kysyä lisää tehtävästä: Jussi Vuorinen, p. 040 3023500, to 8.3. klo 9-10 tai ke 14.3. klo 12-13.

 #teliakesä #VKD18