(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Supply Chain Managementiin
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Technology IT, Customer & Order Management -yksikköön ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2018 Helsinkiin.

Työskentelemme yksikössä, joka vastaa kokonaisuudessaan Customer & Order Management -järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä. Pyrimme ylläpitämään järjestelmiä laadukkaasti ja tehokkaasti uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Tiimissämme toimit osana järjestelmien ylläpito- ja pienkehitystehtäviä ja tuet prosessiparannuksissa ja vianselvityksissä. Dokumentaation kehittäminen kuuluu myös oleellisena osana työtehtäviisi. Palkkauksemme on hyvin kilpailukykyinen ja perustuu ICT-alan työehtosopimukseen (informaatio- ja tietoliikenneala).

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua tehtävien tilaamista, prosessityötä, ongelmien selvittämistä ja yhteistyötä kumppaniemme kanssa. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • uteliaisuutta työskennellä uusimpien teknologioiden parissa
  • tietoliikenne- ja/tai ohjelmistotekniikan opintoja
  • sammumatonta janoa oppia uutta ja loistaa paikoin hektisessä arjessa
  • kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista
  • plussaksi luetaan osaamista ketteristä kehitysmenetelmistä esim DevOps, SAFe, Agile/Scrum

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Marialle ja kysyä lisää tehtävästä: Maria Käppi p. 040 7794242, 16.2 klo 12-14 ja 19.2 klo 9-11.

 #teliakesä #VKD18