(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Sosiaaliohjaaja/sosiaalityöntekijä Aikuissosiaalityöhön, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Espoon aikuissosiaalityön ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoon Leppäävaaran ja Espoon keskuksen alueiden +30-vuotiaiden asiakkaiden tiimeihin haetaan kesätyöntekijöiksi 1-2 sosiaalityöntekijää ja 1-2 sosiaaliohjaajaa 20.7.-30.9. väliseksi ajaksi.

Kesätyöntekijänä työskentelevän sosiaaliohjaajan työnkuvaan kuuluvat erityisesti palvelun yleiseen takaisinsoittojärjestelmään soittopyynnön jättäneiden asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, ja täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen hakemusten käsittely. Työnkuva saattaa sisältää myös asiakastapaamisia ja asiakassuunnitelmien laatimista.

Kesätyöntekijänä työskentelevä sosiaalityöntekijä vastaa sosiaalihuoltolain mukaan erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa tehtävistä palvelutarpeen arvioinneista ja asiakassuunnitelmista yksin, työparin tai tarvittavien verkostojen kanssa. Työnkuvan sisältyy myös tilapäismajoitukseen ohjattavien asiakkaiden ohjausprosessista vastaaminen, ja täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käsittely.

Haastatelut on tarkoitus suorittaa mahdollisuuksien mukaan jo rekrytoinnin aikana viikolla 29.

Työpaikan nimi: Espoon aikuissosiaalityö, Komentajankatu 5 C, 02600 Espoo.

Työaika: Sosiaaliohjaajilla 38h 45min ja sosiaalityöntekijiöillä 38h 15min.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Palkka: sosiaaliohjaajalla 2525,89€/kk ja sosiaalityöntekijällä 3350€/kk.


Kelpoisuusvaatimukset:

Sosiaaliohjaaja: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.
Sosiaalityöntekijä: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Pätevien hakijoiden puutuessa rekrytoimme mielellämme sijaispäteviä hakijoita.

Hakijan eduksi valinnassa katsotaan Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemus, Effica-asiakastietojärjestelmän osaaminen ja hyvä englanninkielen taito.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot