Kesätyöntekijä sisustuspalveluun
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Haemme nyt kesätyöntekijää sisustuspalvelutiimiimme.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki. Haluamme myös tarjota alan opiskelijoille tilaisuuden olla mukana kanssamme luomassa uutta ja samalla päästä kehittymään alan ammattilaisina.

Sinun roolisi

Kesätyöntekijänä Bonavalla pääset työskentelemään osana ammattitaitoista sisustuspalvelutiimiämme. Työtehtäviisi lukeutuu asiakaspalvelu asuntomyymälässämme sekä asiakastilaisuuksiin osallistuminen. Tulet avustamaan tiimin muita jäseniä muun muassa myyntiaineiston ja kalustekuvien kanssa, varmistaen kaiken olevan oikein. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu materiaalilistauksien tekeminen sekä työskentely materiaalivalintaohjelmamme parissa.

Odotamme

Haluamme muuttaa alaa ja odotamme myös kesätyöntekijöillämme ennakkoluulotonta suhtautumista toiminnan kehittämiseen, ”onnistuu!” -asennetta sekä palavaa halua oppia alan parhailta ammattilaisilta.

Toivomme sinulta avointa ja rohkeaa asennetta uusia tilanteita sekä ihmisiä kohtaan. Ideaalihakijamme ottaa mielellään vastuuta sekä toimii työtilanteissa aktiivisesti ja oma-aloitteisesti. Tehtävä soveltuu alan opiskelijalle (AMK tai DI) kuitenkin opintojen vaiheesta riippumatta.

Kesätyönkesto on noin kolme kuukautta, aloitus ja lopetus ajankohdista on mahdollista keskustella valitun henkilön mahdollisuuksien mukaan.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa sisustuspalvelupäällikkö Liisa Kuokkanen +358 43 825 7393, liisa.kuokkanen@bonava.com

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Toimimme Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin.

Suunnittele tulevaisuutesi

Join our journey

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238031
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki