(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä - Sisällöntuottaja
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Oletko innokas ja idearikas opiskelija, jolta luonnistuu niin sujuvan tekstin kirjoitus eri kanaviin kuin kuvien tuottaminen digitaaliseen ympäristöön? Haluatko kesäksi monipuolisen työn, jossa pääset tekemään laajasti toimenpiteitä sisällöntuotannosta palvelumuotoiluun. Pääset mukaan rakentamaan vahvaa brändiä, joista kaikilla Suomalaisilla on mielipide, sekä tarinoita ja palveluita jotka vaikuttavat päivittäin satojentuhansien ihmisten elämään.

Etsimme nyt kesäksi sisällöntuottajaa joka luovuudellaan ja ratkaisukeskeisellä asenteellaan tuottaa materiaalia digitaalisen asiakaspolun eri vaiheisiin.

Roolistasi

Tehtäväsi on suunnitella ja tuottaa sisältöä vr.fi:hin asiakasviestintään ja somekanaviin. Tehtävä muotoutuu myös omien kykyjesi ja kehittymistoiveidesi mukaan. Tärkeää on, että olet innostuneen ratkaisukeskeinen ja ripeäotteinen.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään, jos sinulla on

  • kokemusta sisällöntuotannosta digitaalisiin kanaviin
  • mahdollisesti kokemusta visuaalisesta suunnittelusta tai videotuotannosta
  • vahva suomen kielen taito, eduksi lasketaan englannin ja ruotsin kieli
  • korkeakoulutason opintoja takana vähintään vuosi
  • loistavia kommunikaatiotaitoja ja innokkuutta viestiä tekemisistäsi
  • heittäytymiskykyä ja loistavaa asennetta tarttua asioihin ja edistää niitä
  • oikea asenne: olet kokeilunhaluinen ja innostunut oppimaan uutta.

Miksi VR?

Meitä VR:läisiä yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa.

Tulevaisuuden matkustamisessa VR:n valtti on paras asiakaskokemus. Tätä vihreää tulevaisuutta ovat rakentamassa huipputyypit, joille myös tekemisen meininki merkitsee paljon. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista voi iloita ja olla ylpeitä.

Jos tämä mahdollisuus on se mitä kesältäsi haet, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää.

Mikäli haluat kuulla lisää tiimistämme tai tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä Vanessa Lehtiseen vanessa.lehtinen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.