(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä sijoitustoiminnon Back Officeen
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme sijoitustoiminnon Back Officeen kesätyöntekijää

Varman sijoitustoiminnon Back Office on osa Investment Operations -osastoa.

Back Officen kesätyöntekijällä on mahdollisuus päästä tekemään osake-, korko-, valuutta- ja johdannaiskauppojen selvityksiä kansainvälisillä pääomamarkkinoilla, valmistelemaan ja täsmäyttämään kirjanpitovientejä, perustamaan sijoitusinstrumentteja sekä valvomaan johdannaisvakuuksia ja hoitamaan vakuusmaksuja.

Kaikissa sijoitustoiminnon tehtävissä odotetaan perustietoa sijoitusinstrumenteista, sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tehtävät sopivat hyvin esimerkiksi kaupallisen alan korkeakouluopiskelijoille tai vastaaville.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä työeläkevakuuttamisen parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.
 
Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. osallistumaan erilaisiin haasteisiin ja leikkimielisiin kisoihin sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legoilla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Toimitalomme on esteetön ja savuton. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää Varman kesätyöpaikoista.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Hae tehtävään täyttämällä työpaikkahakemus 5.2.2020 mennessä.