(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä sijoituslakiasioihin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Lakiharjoittelija kesätöihin Varman sijoituslakiasioihin

Sijoituslakiasioiden kesätyötehtävässä työskentelet lakiharjoittelijana Varman sijoitusten juridiikan parissa avustaen Varman sijoitusjuristeja. Tutustut työeläkeyhtiön sijoitustoiminnan juridiikkaan ja sijoitusinstrumentteihin liittyviin sopimuskokonaisuuksiin.

Työ soveltuu hyvin ensimmäisen tai toisen vuoden oikeustieteen opiskelijalle. Tehtävänäsi on avustaa erityisesti sopimushallinnan kehittämisessä ja siihen liittyvän työkalun käyttöönotossa. Sijoitustoiminnolla on laaja kanta erilaisia sijoittamiseen liittyviä sopimuskokonaisuuksia. Kokoat sopimuksia eri aihealueista, siirrät sopimuksia sopimushallintajärjestelmään ja luokittelet niitä järjestelmän määritelmien mukaisesti. Lisäksi voit tehdä erilaisia selvitystehtäviä liittyen esimerkiksi vireillä oleviin sijoitushankkeisiin, Varman yhtiöoikeudellisiin asioihin ja lainsäädäntömuutoksiin.

Meillä on tarjota sinulle monipuoliset työtehtävät ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työsi sisältöön omien kiinnostuksen kohteidesi perusteella.  Saat työskennellä osana mukavaa ja osaavaa kuuden hengen tiimiä sekä muiden sijoittamisen huippuammattilaisten kanssa rennossa ja avoimessa työyhteisössä. Toivomme sinulta innostuneisuutta uusien asioiden oppimiseen ja kykyä soveltaa jo oppimaasi käytännössä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä lakiasioiden parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. osallistumaan erilaisiin haasteisiin ja leikkimielisiin kisoihin sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legoilla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Toimitalomme on esteetön ja savuton. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää Varman kesätyöpaikoista.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Hae tehtävään täyttämällä työpaikkahakemus 5.2.2020 mennessä.