(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä siivoustöihin Kemiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

L&T tarjoaa satoja kesätyöpaikkoja eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Etsimme myös Kemiin kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA

 

Tarjoamme siivoustöitä erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista asuinkiinteistöihin.Tehtävänä on huolehtia toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työtunnit ja työskentelyajankohdat vaihtelevat kohteesta riippuen. Kerrothan hakemuksessasi, mille ajanjaksolle olet hakemassa töitä ja mihin kellonaikoihin olet valmis työskentelemään.

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävässä eduksi.

Olisiko tässä sinulle sopiva pesti kesäksi? Hae paikkaa mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan kesätyöntekijän löydyttyä. Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc