(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä siivoustiimiin, Saga Munkkiniemi
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Hei siivousammattilainen tai alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia siivous alan työntekijöitä, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Saga Palvelutalo Munkkiniemi koostuu kolmesta eri rakennuksesta: Dosentinpuistosta, Dosentinrinteestä ja Dosentinlinnasta. Saga Munkkiniemessä on yhteensä 264 vuokrakotia, joiden koot vaihtelevat 30 - 87m2 välillä. Kaikki kolme taloa ovat kytkettyinä toisiinsa yhdyskäytävillä, joten liikkuminen taloissa on helppoa. Asumis-, hoiva-, siivous-, pesula- ja ateriapalveluiden lisäksi Saga Munkkiniemi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita palveluita, jotka ovat myös lähialueen ikääntyvän väestön ulottuvilla. Saga Munkkiniemen harrastus- ja kulttuuritoiminta on vilkasta ja monipuolista. Meidän palvelutalo on tarkoitettu luksuskodeiksi ikäihmisille. Siivous tiimiimme kuuluu 6 osaavaa ja suurella sydämellä asukkaiden omissa kodeissa tekevää työntekijää. Talossamme meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki palvelutalomme arjen kehittämiseen ja asukkaidemme avustamisen ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. 

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin kesätyöntekijäksi siivoustiimiimme. Pystymme tarjoamaan sinulle neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista arkisin tapahtuvaa työtä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa työntekemistä keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista siivoustyötä ja pyykkihuoltoa.

Sinulta edellytämme:

  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä / Sagassa puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 20.4.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään siivoustiimivastaava Johanna Kannisto, p. 0504557142, johanna.kannisto@sagacare.fi

Esperi/Saga on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.