(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018 

Vielä ehdit hakea kesäksi ISS palveluille! Olisitko sinä etsimämme KESÄTYÖNTEKIJÄ vahvistamaan tiimiämme Espoon Niittykumpuun? 

Etsimme sekä koko- että osa-aikaisia kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin eri pituisiin työsuhteisiin 1.6.- 15.8. väliselle ajalle. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkkaan millä aikavälillä pystyt työskentelemään. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-23 välille. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Tehtävässä vastaat erilaisista ylläpitosiivoustehtävistä tehdasympäristössä. Tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä positiivista asennetta työntekoon. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys ja edellytämme hakijalta myös valmiutta huumetestaukseen. 

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.6.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

-ISS on savuton työpaikka-