(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon?

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Asikkalan alueelle siivoustehtäviin asiakaskohteeseemme.

ISS:n siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tehtävässä vastaat eri kohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työt alkavat 21.5.2018 ja jatkuvat syyskuun alkuun. Töitä on tarjolla n. 25/vko, kuutena päivänä viikossa. Mahdollista tehdä työvuoro joka toinen lauantai. Työaika alkaa heti aamusta.

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch". Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta huomioimme myös muiden alojen työkokemuksen. Osa tehtävistämme vaatii 18 vuoden iän ja nuhteettoman taustan. Eduksi katsomme auton käyttömahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 13.5.2018 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

ISS Palvelut on jo kahdeksatta kertaa mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää mm. hyvän kesätyön periaatteista www.kesaduuni.org.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -