Kesätyöntekijä siivoustehtäviin yötyöhön Turkuun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haemme nyt SIIVOOJAA YÖTYÖHÖN asiakaskohteeseemme TURKUUN kesän ajalle määräaikaiseen työsuhteeseen.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) mukaiset.


Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta asiakaskohteessamme. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 21 - 04 välille. Työaika on viikossa 30 tuntia, työvuoron pituus on 6 tuntia. Työ on määräaikainen kesäloman sijaisuus aikavälillä 24.5.-27.8.21, jonka jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa töitä ISS:llä. Huomioithan työskentelyaikojen puolesta, ettei kohteeseen ole julkista liikennöintiä yöaikaan. Työkohde sijaitsee Skanssi-Laukkavuori alueella.


Katsomme aiemman työkokemuksen puhtauspalvelualan töistä tai alan koulutuksen eduksesi tässä tehtävässä. Tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Tehtävään valituksi tulemisen edellytyksenä on täysi-ikäisyys. Tehtävässä menestyy itsenäisestä työskentelystä nauttiva henkilö.


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 18.4.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Käytämme videohaastattelutyökalua ensimmäisellä haastattelukierroksella.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot