(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä siivoustehtäviin Riihimäelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Etsimme reipasta, fyysisessä työssä viihtyvää KESÄTYÖNTEKIJÄÄ siivoustehtäviin Riihimäelle.

Etsimme kesätyöntekijää ylläpitosiivoustehtäviin joissa vastaat pääsääntöisesti toimistokohteiden siivouksesta Riihimäellä. Työajat ovat arkisin klo 6 -13 välillä, 4 -7h päivässä. Työ alkaa 3.6.2021.

Katsomme aikaisemman kokemuksen siivoustehtävistä sekä alan koulutuksen eduksi mutta perehdytämme tehtäviin kattavasti, joten tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja innokkuus uuden oppimiseen. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin.


Valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet.  ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 24.2.2021. Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutamme videohaastatteluina joten tarkkaile sähköpostiasi!


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956.. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -