Kesätyöntekijä siivoustehtäviin, Ii / Haukipudas
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?  

Haemme SIIVOOJAA kesätyöntekijäksi IIHIN ja HAUKIPUTAALLE. Tule meille viettämään kesäsi duunISSa, pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! 

Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys

Työtehtävät pitävät sisällään perus- ja ylläpitosiivousta sekä ikkunoiden pesua eri asiakaskohteissamme sekä Iissä että Haukiputaalla. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin klo 6 – 16 välille mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen sillä saatamme tarvita työpanostasi satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työvuorot ovat pituudeltaan 6-7,5 tuntia, viikkotasolla kertyy 30–37,5 tuntia. Työ on määräaikainen kesälomasijaisuus, joka sijoittuu aikavälille 1.6. – 31.7.2021. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) mukaiset. 

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyysAsenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Lisäksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon.  Tässä tehtävässä kohteet ovat laajalla alueella joten tehtävän hoitaminen vaatii ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden, korvaamme kilometrit.


Lähetä meille hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian tai viimeistään 25.4.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: tyopaikat.iss.fi


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.


  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot