(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä siivous- ja toimitilapalveluiden työtehtäviin
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018
Haemme aurinkoiseen joukkoomme kesätyöntekijöitä vaihteleviin siivoustehtäviin.

Kesätyöt siivouspalveluilla sisältävät eri asiakaskohteidemme ylläpito- ja/tai perussiivoustehtäviä sekä kerroshoidon työtehtäviä. Ylläpitosiivouksessa työtehtävät käsittävät asiakaskohteidemme päivittäissiivousta. Perussiivouksessa työtehtävät käsittävät asiakaskohteiden perusteellisempaa siivousta mm. ikkunoiden ja lattioiden pesua.

Työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan, arkipäivistä viikonloppuun. Työvuorot määräytyvät asiakaskohteiden tarpeiden mukaan .

Pidämme kesätyöntekijöiden rekrytointipäivän 19.4.2018 klo 12.00 - 16.00 välisenä aikana osoitteessa Krouvintie 3. Tervetuloa tutustumaan kesätyöpaikkoihimme.

Heräsikö sinulle kysymyksiä kesätyöpaikoista tai kenties meistä työnantajana? Voit lukea lisää kesätyöstä SOLi:lla osoitteesta https://www.sol.fi/tyonhakijoille/kesatyot.html

Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse ja toteutamme ensimmäisen haastattelun videohaastattelun avulla. Pidäthän myös silmällä roskapostikansioitasi, siltä varalta että sähköpostiviestimme päätyvät sinne.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tarkoituksena on edistää nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta ja oppia työelämän pelisääntöjä.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyöpaikan ja tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä meille vakituisesti kesäkauden jälkeen.