(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Siivous Ivalo (+lähialueet) 2018
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon?


Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Ivaloon ja lähialueille siivous- ja monipalvelutehtäviin erilaisiin asiakaskohteisiimme.

ISS:n siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Yleisimpiä kesätyötehtäviä siivouksessa ovat muun muassa toimistojen, myymälöiden ja teollisuuskohteiden ylläpitosiivous, asuinkiinteistösiivous sekä ikkunapesut ja perussiivoukset. Osassa kohteistamme siivoojan tehtäviin kuuluvat myös avustavat keittiötehtävät sekä postituksessa avustaminen. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamuvuorosta iltaan. Suurin osa sijaisuuksista painottuu kesä-elokuulle, mutta osa kohteista starttaa jo huhtikuussa ja jatkuu aina syyskuulle saakka.

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch". Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta huomioimme myös muiden alojen työkokemuksen. Osa tehtävistämme vaatii 18 vuoden iän ja nuhteettoman taustan.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.4.2018 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä sekä mahdolliset toiveet työajoista, myös jatko kesän jälkeen on mahdollinen. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

ISS Palvelut on jo kahdeksatta kertaa mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää mm. hyvän kesätyön periaatteista www.kesaduuni.org.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -