(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille tienaamaan? Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA NUIJAMAALLE LAPPEENRANTAAN! 

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Töitä on tarjolla ylläpitosiivouksessa sekä myös perrussiivouksissa Nuijamaalla. Työtä tehdään aamuvuoroissa ja työvuorot voivat sijoittua mille viikonpäiville tahansa. Viikonloppuvuorot ovat kiertäviä ja pääsääntöisesti joka kolmas viikonloppu on töitä, eli kerkeät hyvin nauttia kesäisistä viikonlopuista!

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi kesätyöpaikka?

Jos mielenkiintosi heräsi, kerrothan meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian nettisivujemme kautta oheisesta linkistä! Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olisit parhaiten käytettävissämme.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi rekrytoivalle esimiehelle sähköpostiosoitteeseen anne.niemelainen@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!