Kesätyöntekijä siivoukseen Sallaan
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja siivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten siivoojiemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme

 

KESÄSIIVOOJAA SALLAAN!

 

Työsi tarkoituksena on huolehtia asiakkaamme tilojen viihtyvyydestä ja tässä kesätyöpestissä kohteena on myymälä. Työhösi voi siis sisältyä muun muassa imurointia, lattioiden ja tasojen pesua, vahauksia sekä sosiaali- ja wc-tilojen ylläpitosiivousta. Huolehdit siis kokonaisvaltaisesti tilojen puhtaudesta käsi- tai konemenetelmin, reippaalla asiakaspalveluasenteella!

 

Kesätöitä on tarjolla kahdessa kahden viikon jaksossa – ensimmäinen pätkä on kesäkuussa (2vko)  ja toinen elokuussa (2vko). Tämä siis mahdollistaa sen, että ehdit myös hyvin nauttia kesästä. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja lauantain välille, jolloin työpäivä alkaa useimmiten klo 6:00 aamulla.

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Siivoustyössä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti.

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen! 

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava!

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun maalis-toukokuun aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451044
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35299288.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Salla