Kesätyöntekijä siivoukseen Rajamäelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?


Haemme osa-aikaista SIIVOOJAA kesätyöntekijäksi asiakaskohteisiimme RAJAMÄELLE. Tule meille viettämään kesäsi duunISSa, pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! 


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Tehtävässä huolehdit teollisuuskohteidemme toimisto- ja teollisuussiivouksesta 14.7.–13.8.2021 välisenä aikana. Työtä tehdään arkisin klo 6:00–14:30 välillä ja työtunteja on 7 h päivässä eli 35 h viikossa. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h).


Työtehtävässä edellytetään fyysistä peruskuntoa ja tärkeänä pidämme asennetta ja asiakaslähtöisyyttäAsenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteessamme.


Lähetä meille hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian tai viimeistään 19.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot