Kesätyöntekijä siivoukseen Järvenpäähän
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?


Haemme osa-aikaista autoilevaa SIIVOOJAA kesätyöntekijäksi asiakaskohteisiimme JÄRVENPÄÄHÄN. Tule meille viettämään kesäsi duunISSa, pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! 


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Tehtävässä huolehdit puhtaanapidosta asiakaskohteissamme Järvenpään alueella. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 6:00-14:30 välillä ja työtunnit ovat 35 h viikossa. Tehtävän ajankohta on 22.6.–23.7.2021. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h).


Työtehtävässä edellytetään fyysistä peruskuntoa ja tärkeänä pidämme myös ennen kaikkea asennetta ja asiakaslähtöisyyttäAsenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Työ on liikkuvaa työtä, minkä vuoksi tehtävässä edellytetään myös B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tarvitset suomen kielen taitoa päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteissamme.


Lähetä meille hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian tai viimeistään 19.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot