(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÄ SIIVOOJA LAPPEENRANTA
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Siivouksen kesätyöpaikkoja Lappeenrannan alueella

Kesätyöpaikkoja Lappeenrannan alueella

RTK-Palvelu Oy Hakee energisiä, reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä. Kesätyöpaikkoja on tarjolla siivouksen asiakaskohteissamme. Kohteet vaihtelevat toimistoista teollisuuskiinteistöihin, ja sinun osaamisesi ja kokemuksesi perusteella yhdessä katsomme sinulle soveltuvat kohteet ja työtehtävät.

Etsimme alan konkareita, mutta tarjoamme myös nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Auki olevia tehtäviä on jatkuvasti ja työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kokopäiväisiin ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Etusijalla tehtäviin valittaessa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Haastatteluun kutsuttavilla tulee olla sujuva suomen kielen taito ja fyysisen työn vaatima kunto. Mainitse hakemuksessasi ajanjakso, milloin olet käytettävissä, ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.
 
 
 
Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 21.4.2018