(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, siirtoverkkojen operointi- tiimiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Hei sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!

Haemme mutkattomaan, joustavaan ja asiantuntevaan joukkoomme siirtoverkkojen operoinnista kiinnostunutta hiomatonta timanttia!

Tulevan työkaverimme tehtävinä ovat verkkolaitteiden (esim. reitittimet ja ethernet -kytkimet) etäoperointina tehtävät käyttöönotto- ja ylläpitotyöt. Pääset myös tekemään asiakasyhteyksien konfigurointia ja ylläpito töitä.

Odotamme sinulta taitoa jatkuvaan oppimiseen. Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää itseäsi päivittäin. Tehtävään haetaan tietotekniikan tai tietoliikennetekniikan opiskelijaa ja toivomme sinun hallitsevan perusteet tietoliikenneverkoista (TCP/IP). Erityisesti arvostamme Cisco CCNA sertifikaatin tai vastaavan dataverkon kurssin suoritusta.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Viihdyt tiimissämme, jos operatiivisen työskentelyn lisäksi nautit itsesi kehittämisestä. Tuemme työkavereidemme kehittymistä työtehtäviensä mukana, sillä koemme sen olevan ensiarvoisen tärkeää. Tuleva tiimisi on pitkän linjan ammattilaisista koostuva ryhmä. Tiimimme pääasiallinen tehtävä on käyttöönottaa ja ylläpitää liityntäverkko laitteita. Työskentelemme niin kuluttajille, yrityksille- kuin muille operaattoreille ja työtehtävämme osuvat monipuolisesti koko liityntäverkkosektorille.

Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme ja jaamme uudet opit keskenämme. Meillä jopa työympäristö on tehty niin, että ideointi ja ajatusten keskinäinen pallottelu olisi mahdollisimman helppoa. Johtajat ja esimiehet eivät istu omissa kerroksissaan, vaan yhdessä muun henkilökunnan kanssa – näin ideoita on helppo viedä yhdessä eteenpäin.

Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella joko Lahdessa, Tampereella tai Oulussa ja työaika on maanantaista perjantaihin.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 29.2.2020 mennessä!

Terveisin koko siirtoverkko operoinnin- tiimi.

Lisätietoja antaa Asko Varanka, asko.varanka@dna.fi  tai puh. 0443134522