(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Shell Helmisimpukka Mäntsälä
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Tule kahvilatyöntekijäksi Shell Mäntsälän huoltoasemalle.

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä ja pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön Kesälle 2020. Työsuhde on määräaikainen, toivottu aloitus jo huhtikuussa mutta viimeistään 2.5. Tarjoamme sinulle noin 30-90h/3vko ja sisältää Restelin loistavat henkilöstöedut. Työsuhde päättyy aikaisintaan 15.8. Mahdollisuus on myös jatkaa syksyllä.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille. Barona toimii rekrytointikumppanina. Parkkeeraa itsesi meidän talliimme ja tankkaa (työ)elämäsi etenemismahdollisuudet!

Mäntsälän Shell HelmiSimpukka on auki vuorokauden ympäri, joten kyseessä on kolmivuorotyö sisältäen myös yötyötä. Edellytyksenä on täysi-ikäisyys, salmonellatodistus ja hygieniapassi, jonka voi hankkia myös työsuhteen alkaessa.

Arvostamme hakijassa ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Kiinnoistuitko?

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä