Kesätyöntekijä, säteilyturvallisuusasiat
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Espoon Keilaniemeen säteilyturvallisuus ja ympäristö -ryhmään kesätyöntekijää ajalle 15.5.–15.9.2020 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. Tehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi säteilysuojaussuunnitteluun, erilaisten säteilymittauslaitteiden vertailuun tai vaikkapa dokumentoinnin kattavuuden parantamiseen riippuen kokemuksestasi ja koulutustaustastasi. Työn tuloksista kirjoitetaan raportti. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä ydinvoimalaitoksen säteilyturvallisuuteen liittyvän työn parissa. Pääset tutustumaan säteilyturvallisuusryhmän toimintaan ja oppimaan uusia asioita. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on takanasi vähintään muutaman vuoden yliopistotasoiset opinnot, jotka liittyvät soveltuvalla tavalla fysiikkaan, säteilyyn tai ydinvoimaan. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta viihdyt myös tiimissä. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista esitystapaa, jonka lisäksi arvostamme kokemusta raportoinnista. Edellytämme, että hallitset Windows-ympäristön ja tunnet Office-ohjelmistot. Ohjelmointikokemus on eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa 27.-31.1.2020 Reko Rantamäki, reko.rantamaki@fortum.com, +358 40 829 7587. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot