(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Satamalogistiikan päiväoperaattori Porvoo
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan Porvoon satamalogistiikkaan kesätyöntekijää osaksi käyttöosastoa.


Työtehtäväsi kesän aikana

Kesätyön vastuualueeisiin kuuluvat seuraavat tehtävät:

  • Laitosmies- ja asennustyöt
  • Mekaanisen huollon- ja ylläpidontyöt Porvoon sataman- ja junaterminaalin alueella

Tehtävien kautta saat kokemusta työskentelystä suuren tuotantoalueen kunnossapidossa ja pääset mukaan vaihteleviin työtehtäviin. Teet yhteistyötä myös vuorojen kanssa vahvistaen ymmärrystäsi logistiikan toiminnoista.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

  • Teknisen alan tai operaattorin koulutus
  • Kokemus teknisen alan työstä
  • Aktiivinen ja rehti suhtautuminen työhön
  • Harrastus, jossa on mekaanisia elementtejä

Arvostamme myös hyviä yhteystyötaitoja!

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 
Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

 
Kesätyö ajoittuu 4.5 - 28.8.2020.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!


Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.