(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Satamakoordinaattori Porvoo
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan Satamakoordinaattoria kesätyöhön Porvoon Satamaan

Oletko kiinnostunut työskentelmään kesän ajan Suomen suurimmassa satamassa osallistuen sataman ja rautatieliikenteen päivittäiseen suunnitteluun ja koordinointiin? Haluatko kasvattaa osaamistasi satamasta ja siihen liittyvistä toiminnoista? Etsimme juuri sinua.

Porvoon jalostamon satama on käsiteltyjen tonnien osalta Suomen suurin satama, jonka kautta kulkee pääosa koko Kilpilahden teollisuusalueen raaka-aineista ja tuotteista. Satamaan kuuluu toiminnallisesti myös rautateitse tulevan raaka-aineen vastaanottoon tarkoitettu purkausterminaali.

Työtehtäväsi kesän aikana

Satamakoordinaattorina vastaat yhtenä tiimin jäsenenä sataman ja vaunujen lastioperaatioiden koordinoinnista - turvallisesti, vastuullisesti ja tehokkaasti. Monipuolinen tehtävä rakentuu pääosin päivittäisen satama- ja rautatieliikenteen suunnittelusta ja siihen liittyvistä työtehtävistä. Lisäksi kesän aikana vastaat mm. sataman liikenteen raportoinnista. Olennaisena osana tehtävää teet yhteistyötä niin Nesteen sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja meneillään olevia merenkulun, logistiikan, kaupan tai vastaan alan korkeakouluopintoja.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä IT-taitoja ja oma-alotteista, itsenäistä ja huolellista työotetta. Luonteeltasi olet lisäksi ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kantaen samalla vastuun omasta työstäsi. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Menestyksen kannalta tärkeintä on oikea asenne, halu oppia sekä jakaa uusia ideoita. Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyön kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulle tulee tutuksi sataman ja junapurkuterminaalin toimintojen lisäksi koko logistiikkaketju.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyö ajoittuu 1.5.-31.8.2020 väliselle ajalle.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.


Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.