Kesätyöntekijä sanomalehdenjakeluun, Kauhava
Posti Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme nyt Kauhavalle

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ SANOMALEHDENJAKELUUN

Sanomalehdenjakaja työskentelee, kun muut nukkuvat. Aamun sarastaessa varhaisjakelussa työskentelevänä olet jo oman postisi tehnyt ja voit viettää päiväsi miten ikinä haluat. 

Sanomalehdenjakajana teet työtä aamuyön tunteina n. klo 04 - 07 välillä, reittien pituuden ja lukumäärien mukaan. Työssäsi liikut jakeluautolla. Lehdenjakelua tehdään kaikkina viikonpäivinä ja vapaapäivät vaihtuvat viikoittain. Harjoittelu työhön kestää 2-3 yötä ja alkaa muutamaa päivää aiemmin ennen varsinaista työtä. Harjoittelu on palkallinen.

Työssä menestyäksesi tarvitset oma-aloitteisuutta, tarkkaavaisuutta, ripeyttä sekä yötyöstä johtuen 18 vuoden ikää. Fyysisesti vaativassa työssä myös hyvä kunto on tarpeen. Tehtävä soveltuu parhaiten sinulle, joka olet työssäsi vastuullinen, tarkka ja reipas.

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 31.05.2019 mennessä osoitteessa https://www.posti.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoesimies Jari Heikkilä arkisin klo 10-15 välillä. puh. 040 8400 596, jari.heikkila@posti.com.

Tutustu postilaisten uratarinoihin

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 1 647 miljoonaa euroa ja henkilöstömme määrä on noin 20 000. Olemme savuton työpaikka.

www.posti.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266751
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kauhava
  • Lisätietoja antaa: tuotantoesimies Jari Heikkilä arkisin klo 10-15 välillä. puh. 040 8400 596, jari.heikkila@posti.com