(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä sähkötarvikemyyntiin
SLO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

 

Tule mukaan huipputiimiin rakentamaan onnistunutta asiakaskokemusta.

Haemme Iisalmeen aktiivista

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ SÄHKÖTARVIKEMYYNTIIN

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet osaltasi rakentamassa onnistunutta asiakaskokemusta toimimalla toimipisteessä myynnin apuna. Työpäiväsi ovat mielenkiintoisen vaihtelevat ja siihen saattaa kuulua esim. tavaroiden hyllytystä, asiakastilausten keräystä, tilausten vastaanottoa ja tallennusta, asiakkaan ongelmanratkaisua ja asiakassuhteen kehittämistä. Tukenasi sinulla on osaavat kollegat. Kesätyön kesto 9 viikkoa.

 

TARJOAMME SINULLE

Pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, osaavaa ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja digitaaliset ratkaisumme, jotka ovat toimialan huippua esim. mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Toimimme Vastuullinen kesäduuni 2020 #VKD20 mukaan.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Olet sähköalan opiskelija tai vastavalmistunut sähköasentaja/ -insinööri. Aikaisempi työkokemus on eduksi, mutta tärkeintä on, että olet energinen ja asiakaspalvelusta pitävä tiimipelaaja, joka osaa käyttää ja hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoa tehtävästä saat soittamalla myyntipäällikkö Jussi Kajan p. 050 568 3703.

 

HAKEMUKSET

Täytä hakemus www.slo.fi/kesatyo -sivujen kautta. Hakuaika on 16.3. saakka, mutta ole nopea sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.