Kesätyöntekijä sähkötarvikemyyntiin, Etelä-Suomi
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Haemme  Etelä-Suomeen aktiivisia ja asiakaspalvelutaitoisia

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SÄHKÖTARVIKEMYYNTIIN HERMANNIN JA ESPOON KONTTOREIHIN 

TEHTÄVIISI KUULUU

Toimit myynnin apuna noutomyymälässä ja vaikutat osaltasi asiakkaiden asioinnin sujuvuuteen. Työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi tavaroiden hyllytystä- ja keräystä, tilausten vastaanottamista ja tallentamista sekä asiakkaan ongelman ratkaisua ja asiakassuhteen kehittämistä kokeneempien kollegojen kanssa.  Kesätyön pituudet vaihtelevat paikkakunnittain.

TARJOAMME SINULLE

Pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni-kampanjan (http://kesaduuni.org) toimintaperiaatteisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Olet sähköalan opiskelija tai vastavalmistunut sähköasentaja/ -insinööri. Aikaisempi työkokemus on plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Nautit asiakaspalvelusta, olet energinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat käyttää ja hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat paikkakuntakohtaiset myyntipäälliköt.
Helsinki/Hermanni: myyntipäällikkö Timo Hyvönen p. 050 568 2902
Helsinki/Kamppi: myyntipäällikkö Taru Sundström p. 050 568 2756
 

HAKEMUKSET

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen www.slo.fi/kesatyo -sivujen kautta 31.3.2019 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1235890
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kanta-Häme, Uusimaa