(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä sähköprojektien työnjohtoharjoitteluun, Jyväskylä
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tulisitko meille oppimaan työnjohtoharjoittelijan töitä käytännössä?

Caverion palkkaa tänäkin vuonna yhteensä noin 200 kesätyöntekijää eri puolille Suomea monipuolisiin harjoittelutehtäviin:  kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme kesätyöntekijää työnjohtoharjoittelijaksi sähköprojektien pariin Jyväskylään. Harjoittelijan työpäivät pitävät sisällään projektipäälliköiden sijaistamista mm. projektimateriaalien hankinnoissa, resurssoinnissa, kokouksiin osallistumisessa sekä työturvallisuuden hoitamisessa.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulla on sähköinsinöörin opinnot loppusuoralla tai jo paketissa ja sinulla riittää intoa uuden opetteluun sekä hyvään asiakaspalveluun, saatat olla yksi vuoden 2019 kesäcavereista.

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa dynaamisessa työyhteisössä, mutta voimme taata, ettet kesätyön päätyttyä joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.

Käy kurkkaamassa edellisvuoden kesäcavereiden fiiliksiä Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri. Lisää kesäcavereiden kertomuksia siitä, millaista Caverionilla on olla töissä löytyy täältä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon voit tutustua täällä. Viime vuoden kesäcaverit antoivat kesätyökokemukselleen arvosanan 3,6/4.  

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 10.2.2019 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter

www.caverion.fi