(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä sähkönjakeluverkon suunnitteluun
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme kesätyöntekijää sähkönjakeluverkon suunnittelutiimiin ajalle 2.5.–30.8.2019. 

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat 0,4 kV sähkönjakeluverkon kaapelointihankkeiden suunnittelu sisältäen sähköisen mitoittamisen, komponenttien rakenne- ja sijoitussuunnittelun, sijoituslupien hakemisen sekä hankekohtaisten tarvikeluetteloiden ja suunnitelma-asiakirjojen laadinnan. 

Olet opinnoissasi jo edennyt sähkövoimatekniikan opiskelija. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta sähköverkkoalalta suunnittelu- tai rakennuttamistehtävistä. Trimble NIS -verkkotietojärjestelmän käyttökokemuksen katsomme eduksi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää meille kuitenkin on, että olet alasta kiinnostunut ja innokas oppimaan uutta. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.