(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä sähkönjakeluverkon rakennuttamiseen
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Haemme sähkönjakeluverkon rakennuttamistiimiin kesätyöntekijää ajalle 2.5. – 30.8.2019. 

Tehtäviisi kuuluvat säävarman maakaapeliverkon (0,4 ja 20 kV) rakennuttamiseen liittyvät monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät, kuten työtilausten käsittely toiminnanohjausjärjestelmässä sekä aloituskatselmuksiin, työmaavalvontaan ja vastaanottotarkastuksiin osallistuminen työmailla. Päivittäisissä tehtävissäsi toimit läheisessä yhteistyössä mm. jakeluverkon suunnittelijoiden ja rakennuttajien sekä verkonrakennusurakoitsijoiden kanssa. Työssä saat siis varsin hyvän kokonaiskuvan sähkönjakeluverkon rakentamisesta aina suunnittelusta valmiin verkon käyttöönottoon asti.

Olet edennyt sähkövoimatekniikan insinööriopinnoissasi siihen vaiheeseen, että ymmärrät hyvin sähkönjakeluverkon rakenteen muuntamoineen, kaapeleineen ja jakokaappeineen. On hienoa, jos sinulla on jo kokemusta sähköverkkoalalta esim. suunnittelu- tai rakennuttamistehtävistä. Tärkeintä meille kuitenkin on, että omaat reippaan, omatoimisen ja järjestelmällisen asenteen, olet yhteistyökykyinen ja ennen kaikkea haluat oppia uusia asioita. Tehtävän hoitamiseen vaaditaan B-ajokortti.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.