(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä sähkönjakeluverkon rakennuttamiseen
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme sähkönjakeluverkon rakennuttamistiimiin kesätyöntekijää ajalle
14.5. – 31.8.2018.

Tehtäviisi kuuluvat säävarman maakaapeliverkon (0,4 ja 20 kV) rakennuttamiseen liittyvät monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät, kuten työtilausten käsittely toiminnanohjausjärjestelmässä sekä aloituskatselmuksiin, työmaavalvontaan ja vastaanottotarkastuksiin osallistuminen työmailla. Päivittäisissä tehtävissäsi toimit läheisessä yhteistyössä mm. jakeluverkon suunnittelijoiden ja rakennuttajien sekä verkonrakennusurakoitsijoiden kanssa. Työssä saat siis varsin hyvän kokonaiskuvan sähkönjakeluverkon rakentamisesta aina suunnittelusta valmiin verkon käyttöönottoon asti.

Olet edennyt sähkövoimatekniikan insinööriopinnoissasi siihen vaiheeseen, että ymmärrät hyvin sähkönjakeluverkon rakenteen muuntamoineen, kaapeleineen ja jakokaappeineen. On hienoa, jos sinulla on jo kokemusta sähköverkkoalalta esim. suunnittelu- tai rakennuttamistehtävistä. Tärkeintä meille kuitenkin on, että omaat reippaan, omatoimisen ja järjestelmällisen asenteen, olet yhteistyökykyinen ja ennen kaikkea haluat oppia uusia asioita. Tehtävän hoitamiseen vaaditaan B-ajokortti. Lisäksi toivomme mahdollisuutta oman auton käyttöön työtehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Jussi Välimäki p. 09 8290 467 tai sähköpostitse jussi.valimaki(at)vantaanenergia.fi.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 18.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.